Healing

Met wat voor vragen komen mensen?

Vaak komen mensen met een duidelijke vraag. Een klacht die al langere tijd speelt en waar artsen niet altijd een antwoord of hulp bij hebben. Soms ook het gevoel dat het ergens gewoon niet lekker stroomt, een lichaamsgedeelte dat koud blijft of hard voelt. Soms ook een letterlijke blokkade voelen. 

Ook komen er regelmatig kinderen op mijn pad. Kinderen met angsten die niet uit te leggen zijn, of die al jaren niet goed kunnen slapen of nachtmerries/angsten hebben (bijvoorbeeld pavor nocturnus).

Hoe werkt een healing?

Een healing werkt steeds weer anders, omdat de oorzaak bij iedereen anders is.  Gemiddeld duurt de daadwerkelijke healing ongeveer een half uur

Na eerst kennisgemaakt te hebben en als er vertrouwen is, ga je ontspannen liggen op een tafel met een warm dekentje. Tijdens de healing werk ik alleen in de energie, ik raak je lichaam dus niet aan. In de praktijkruimte staan een aantal edelstenen die ik er soms bij pak voor ondersteuning van het proces.

Tijdens de healing kun je ontspannen blijven liggen. Geniet van wat er gebeurd en voel wat er veranderd.

Blokkades of plaatsen waar de energie niet stroomt hebben vaak een oorzaak, zeker als de klacht er al lang is. Dan is het belangrijk om niet alleen op te ruimen, maar ook helder te krijgen waar het vandaan kwam. Wat is de boodschap van de blokkade? Zodat je er in je eigen proces mee verder kunt.

Na afloop is er tijd om even bij te komen en ervaringen uit te delen. Het is belangrijk te begrijpen wat er gebeurd is en wat de boodschap voor je is.

Reken qua tijd al met al anderhalf uur.

Na een healing

Een healing is niet zomaar liggen en laten genezen. Het is in samenwerking en de signalen die je krijgt, de onderliggende boodschap, is wel iets waar je mee aan de slag kunt. Uiteraard is dit een eigen keuze, maar als je dit niet doet heb je grote kans dat de klachten zich op een andere manier laten zien. Dan ben je alleen bezig met symptoombestrijding. Als je er verder mee gaat haal je de oorzaak blijvend weg. Hier kan ik je uiteraard bij begeleiden, maar dat vraagt ook echt inzet van jezelf.

Afstandshealing

Energie is zonder tijd en zonder plaats. Je voelt dat als je ergens komt waar je nog nooit geweest bent en, zonder de energie van mensen, krijg je er een slecht gevoel van. Dat is energie van eerder, die je nog steeds kunt ervaren. Zo werkt het ook met een healing op afstand. 

Je bent thuis in je eigen vertrouwde omgeving. We hebben van te voren, maar natuurlijk ook achteraf contact. Dit is zeker niet minder effectief!

Voor kinderen is dit sowieso vaak een hele fijne manier. Zij kunnen zo heerlijk slapen, of spelen, terwijl er toch van alles gebeurd.

Maandelijkse groep afstandshealing

Maandelijks is er in de avond om 21.00 uur een groepshealing, via Teams.

Iedereen ligt lekker ontspannen thuis en zorgt indien gewenst voor eigen muziek. Na een korte geleide meditatie start de healing. Na afloop ontvang je via de app een korte terugkoppeling van hoe ik het ervaren heb en aan welke stukken er gewerkt is.