Myrasoul

20180722_120138 (2)

Healing

Tijdens een healingsessie gaan we samen in contact met je hogere zelf, de bron. Deze geeft mij aanwijzingen over waar een mogelijke blokkade zit en met mij als hulpmiddel kunnen we die samen oplossen.

Ik ben dus alleen degene die het uitvoert. Wat er gebeurt zal altijd door jou hogere zelf aangegeven worden en passen binnen jouw Goddelijk Plan.

Healing kan ‘live’ en op afstand. Er wordt ook maandelijks een online groepshealing gegeven waar je vanuit je eigen comfortabele plekje aan kunt sluiten.

20200712_213024 (2)

Familiewerk

Steeds vaker komen we tijdens healings en de gesprekken daaromheen bij familie oorzaken. Deze hebben vooral hun oorzaak in het familiesysteem en zit verankerd in het DNA. Door hier gedeeltelijk samen met familieleden aan te werken, die hier ook tegenaan lopen. Door gezamenlijk naar de oorzaak te gaan, die te ervaren en te doorleven komt er ruimte in de familie energie. Die gaat weer stromen en familiepatronen kunnen zo doorbroken worden.

FB_IMG_1642275896687

Access BarsĀ®

Access BarsĀ® is een ‘hands on’ methode. Door met mijn vingers heel zachtjes in totaal 32 punten op je hoofd aan te raken, kom je in een ontspannen stand en kun je loslaten wat jou niet meer dient. Overtuigingen, gedachtes en nog veel meer.

Zie het als het opruimen van een ladekastje. Je trekt alle laatjes weer eens open en haalt alle bonnetjes, troep en overbodige dingen er uit. Daarna komt er heerlijk ruimte in je hoofd, letterlijk voel je dat vaak, en kun je er weer even goed tegen. Je emmer is weer leeg en dat duurt echt wel weer even voor die vol is.

Access Bars kan alleen fysiek gegeven worden.