Access Bars®

®De Access Bars 

Hoe werkt een Access Bars® behandeling?

De Access Bars® werkt met drukpunten op het hoofd. Door de energie aan te zetten en te laten stromen, komt er ruimte in je hoofd.

Ik vergelijk het altijd met een ladekast met allemaal laatjes. Gedurende de jaren komt er steeds meer troep in die je niet nodig hebt, bonnetjes, prulletjes. Tot je die weer eens even opruimt en kijk eens wat een ruimte!

Door de Access Bars gebeurd dat eigenlijk ook in je hoofd. Alles wat je niet meer nodig hebt aan overtuigingen, gedachten en ideeën ruim je op. Met als resultaat een opgeruimd en leeg hoofd. Nou, dan duurt het wel weer even voor je laatjes vol zijn.

Tijdens een behandeling lig je gewoon op een behandeltafel, relaxed onder een deken. 

Het enige waar ik je aan hoef te raken zijn de 32 punten op je hoofd. 

Het enige wat jij hoeft te doen is genieten…

Je kunt gewoon blijven praten, bewegen en alles doen waar je behoefte aan hebt. Je mag ook in slaap vallen tot ik je wakker maak. Voor de werking van de Bars maakt dat niet uit.

Een behandeling duurt ongeveer 5 kwartier. Bij kinderen is dat korter. Na afloop voel je je alsof je uit een diepe slaap komt en vaak merk je meteen al dat je ruimte in je hoofd hebt, of dat het anders/lichter aanvoelt. 

Wat mensen ervaren tijdens de Bars is erg verschillend, per mens en per keer. Laat je verrassen!

Met wat voor vragen komen mensen voor de Bars?

De mensen die komen voor een Access Bars® behandeling komen vaak juist vanwege dat volle hoofd. Het graag willen slapen, maar niet kunnen omdat er geen uitknop is. Hoe fijn is het om daarna weer veel makkelijker in slaap te vallen? 

Een Bars behandeling is ook erg fijn als je zelf volop in een energetisch proces zit. Dan helpt de Bars om dit goed in je lijf te integreren.

Maandelijkse Bars/energie Swapavond

Maandelijks is er in de avond om 19.30 uur een live swap avond.

Ooit begonnen om de techniek bij te houden voor iedereen die de opleiding gedaan heeft. Inmiddels is het uitgegroeid tot een feestje waarbij diverse soorten energie uitgewisseld worden.

Ben je Bars practicionar en wil je aansluiten? Mail of bel gerust.